Något att ha filmerna i

Film är någonting jag skrivit en hel del om, då det är ett av mina stora intressen. Så det kommer nog knappast som någon större överraskning att jag har en riktigt rejäl tv för att riktigt kunna njuta av mina favoritfilmer. Men en sak som jag saknat är en riktigt bra möbel att placera den på (den går inte att hänga på väggen). Med tanke på att jag har en massa DVD-er och blu-rays så behöver jag någonstans att placera dem. En byrå eller en bokhylla var min första tanke, men det kändes lite väl skrymmande. Så mycket utrymme att leka med har jag faktiskt inte. Lösningen var alltså hur enkel som helst: skaffa en TV-bänk!

Tv-bänk för filmerna & Teven
Det var alltså bara att börja leta. Jag gillar inte riktigt det faktum att de flesta tv-bänkar ser så enkla och vita ut. Jag vill ha en med lite mönster och färg, vilket inte är det lättaste att hitta faktiskt. Det ser ut som om nästan alla tv-bänkar är vita och lite småtråkiga. I mitt tycke i alla fall, jag är säker på att det är många som inte håller med! Smaken är ju delad, som en viss kroppsdel, och det är väl så det ska vara, även om jag tycker att det vore trevligt om fler människor kunde hålla med mig, eftersom jag ju så ofta har rätt när andra har fel. Lite egendomligt det där, jag borde bli politiker.

Valnötsfärgad
Hur som helst, jag hittade faktiskt en tv möbel till ett överkomligt pris, som ser riktigt bra ut. Valnötsfärgad och allt! Fast inte tillverkad i valnöt. Det skulle nog ha blivit lite VÄL dyrt antar jag. Men lövträd är det (med MDF och spånsk), och den ser riktigt riktigt bra ut, till ett pris under 4,000:-. Om det låter dyrt så måste jag nog säga att jag inte håller med med tanke på kvalitén är det ett riktigt bra pris. Kolla själv in hur snygg min nya tv-bänk (den heter Enoc) är. Jag är banne mig riktigt nöjd med den, och letar du efter en TV-bänk, så tycker jag du ska ge gamle Enoc en chans.

tv-bänken Enoc
Min nya tv-bänk, Enoc!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *