Teknologi förenklar undvikande av teknologi

ehandelDet finns många saker i det moderna samhället som har gjort det enklare att bo i en liten ort ute på en ö. Transporter exempelvis; segelbåtar och roddbåtar i all ära, men de är ju aningen begränsade. Moderna båtar är en liten aning mer mångsidiga. På samma vis är det med hus: att bo ute på en ö så här pass långt norrut kräver att husen är väl isolerade så att man inte fryser ihjäl. Att vi sedan inte behöver förlita oss på fiskelycka för att inte svälta är sedan ytterligare en trevlig utveckling. Men det är någonting annat som mer än någonting har förbättrat situationen: internet.

Tack vare internet så spelar det inte så stor roll huruvida det finns massor av butiker inom bekvämt avstånd. I stället får vi tillgång till hela världens butiker online. Vi är inte längre begränsade av att fysiskt ta oss till en viss plats för att kunna köpa möbler, kläder och annat. Ja ja, postorder fanns visserligen förr i tiden. Men jämfört med hur enkelt och bekvämt och snabbt det är att handla på nätet så är (eller var, finns det fortfarande?) postorder en långsam plåga. Internet har helt enkelt gjort det möjligt för många (mig själv inräknat) att kunna bo lite var vi vill, och det är ju definitivt en mycket positiv utveckling.

Sedan är det ju det där med kommunikationer som, även om det inte fungerar perfekt, också det blir bättre och bättre. Internet, smartphones och allt sådant där. Det är helt enkelt mycket enklare att leva lite avskilt idag – och enklare blir det, eftersom utvecklingen inte stannar upp! På sätt och vis är det lite av en paradox att det är just den tekniska utvecklingen som gör det enklare att leva lite avskiljt från det moderna samhället – men jag klagar absolut inte! Sedan är det ju egentligen inte så att jag är teknikfientlig. Teknik kan vara både bra och dåligt beroende på hur det används, och jag tycker att det idag ofta används väl mycket och mest skapar stress. För mycket information och stimulans hela tiden, liksom.

Men som sagt, den viktigaste förändringen är enligt min åsikt nätet och näthandeln. Jag har ett antal nätbutiker som jag regelbundet beställer varor från och tänkte presentera en av dem lite närmare: Trademax. Trademax säljer möbler av alla sorter och slag och jag har än så länge inte hittat vad jag behöver där. Med andra ord, ett bra utbud. Men det som främst tilltalar mig med dem är servicen. Det har hitintills aldrig varit några som helst problem med att köpa möbler från Trademax. Eller, ibland har väl något problem uppstått, men det har deras eminenta kundtjänst alltid lyckats lösa snabbt och smärtfritt. Ibland kan det vara en plåga att behöva ha att göra med kundtjänst på olika svenska företag. Så ej med Trademax. Just nu kan du även fynda möbler på Trademax rea!

Att sedan möblerna håller hög kvalitet är en självklarhet. Absolut ingenting att klaga på där och mitt hem håller sakta men säkert på att förvandlas till ett Trademax-hem i och med att jag byter ut gamla möbler pö om pö mot nya från Trademax. Inte mig emot, jag gillar ju deras grejor. Att priserna sedan är lägre än vad som borde vara möjligt är sedan pricken över i. Ska du skaffa nya möbler, så kolla in Trademax!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *