Välkommen till Knippla Hills

Trevligt att du hittat till min blogg här, Knippla Hills. Jag hoppas att du kommer att hitta någonting här som passar dig, för jag kommer att skriva om det allra mesta. Inget ämne är förbjudet! Men visst, det kommer och bli ett och annat om ön som gett bloggen sitt namn – Knippla. Det finns en hel del intressant att säga om den men helst så ska den nog upplevas. Den som aldrig bott på en ö ute i skärgården kan nog inte riktigt förstå hur det är. Livet på en ö som är så pass liten som Knippla är väldigt speciellt – du kommer (nästan) alltid att vara medveten om att det är just en ö som du bor på.

Nu ska jag inte bli alltför långrandig här i mitt predikande om Knipplas förträfflighet. Den kommer nog ändå att framgå från flera av mina framtida blogginlägg ändå! I stället ska jag bara passa på att hälsa alla besökare välkomna till Knippla Hills, bloggen där nästan allting kan hända och lite till! Nu gäller det bara att se till att jag är duktig på att uppdatera bloggen. Men det ska nog inte b,li några problem – jag tycker om att skriva. Välkommen till Knippla Hills!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *